Workshop “Scoren met Facebookmarketing

Deze ondernemers gingen je voor..

 Raoul vermeel Fotografie:

Ik heb de workshop ‘Facebook marketing’ gevolgd bij Eric.
Eric weet je te interesseren, past de workshop terplekke aan op je niveau en is in staat om alles duidelijk en rustig uit te leggen.Qua communicatie vooraf   en achteraf is hij erg snel en helpt je waar nodig.

Top!

 Raoul van Meel

 www.raoulvanmeelfotografie.nl

 Marieke van Osch

Ik heb een leerzame workshop over facebook marketing gevolgd bij Eric Rijcken.

 Hij hielp mij stap voor stap door het woud van mogelijkheden wat betreft facebook advertising. Op een geduldige én enthousiaste manier. Ik heb nu een   goed beeld wat voor mijn project mogelijk is en heb zin om hier mee verder aan de slag te gaan.

 Marieke van Osch

ps : de onderdelen van de
workshop komen ook uitgebreid
aan bod in de online training.

 Saskia Bak, CVT Zangles & Zangcoaching”

“De Facebookcursus en workshop die ik bij Eric heb gevolgd hebben mij geleerd hoe ik Facebook succesvol in kan zetten voor mijn bedrijf. Waar ik echt   veel aan heb gehad is dat ik nu weet hoe ik doelgroepen moet samenstellen en mijn advertenties moet optimaliseren zodat ik minder uitgeef voor meer   bereik. Fantastisch! De cursus is super gestructureerd en helder op gezet met veel voorbeelden en filmpjes, daarnaast is Eric bijzonder behulpzaam en kan   hij snel en effectief je vragen beantwoorden. De workshop heeft me echt een boost gegeven voor mijn bedrijf en mijn ondernemingszin, super!

 Saskia Bak

 www.saskiabak.nl

 Manon van den Hurk

Ik heb de online training met veel plezier gevolgd.

Alles wordt duidelijk uitgelegd en ga er zeker veel aan hebben.

Manon

 www.nouveauvivre.nl

Abdurabi Abukar

Ik heb een hele interessante workshop over Facebook Marketing gevolgd bij Eric Rijcken . In deze 1 daagse Facebook Marketing workshop heb ik zoveel   geleerd. Vooral hoe je gericht jouw doelgroep kunt bereiken.

 Abdurabi Abukar

Workshop inhoud:

 

ONTDEK HOE JE FACEBOOK VOOR JE ONDERNEMING LAAT WERKEN…

Haal Meer Leads, Nieuwe Klanten En Omzet Uit Facebook Zonder Torenhoge Investeringen of Technische Kennis.
De workshop word gegeven aan slechts 2 ondernemers per workshop, hierdoor is er meer dan voldoende aandacht voor jou en al je vragen.
De workshop is van 10:0o uur / 16:00 uur incl lunch.

 

De volgende onderwerpen gaan we behandelen:

 

1 Strategie bepalen

Bepaal de juiste strategie! In deze module leer ik je om de juiste strategie te gaan bepalen voor je advertenties. Een strategie is belangrijk om het beste rendement uit je advertenties te halen. Weet wat je wilt gaan aanbieden aan je klanten. Weet wat je wilt bereiken met je advertenties. En weet vooraf je doelen te bepalen.

 

2 Facebook pixel

Hier leer ik je hoe je de Facebook pixel installeert. Om je advertenties zo goed mogelijk te laten werken dienen we te weten wat de bezoekers doen op je website. Hiervoor heeft Facebook de Facebook pixel geïntroduceerd. Een code (Javascript) die voor jou precies bijhoudt welke pagina’s jouw bezoekers bekijken.

 

3 Doelgroep bepalen

In deze module leer je hoe je doelgroepen kunt bepalen, doelgroepen zijn klanten die je graag wilt gaan bereiken met de advertenties. Door de juiste doelgroep te bepalen kun je veel besparen op de kosten van Facebook. Met de juiste doelgroep bepaling bereik je klanten die in je dienst of product zijn geïnteresseerd.

 

4 Aangepaste doelgroepen

Leer hoe je aan de hand van aangepaste doelgroepen de bezoekers van je website nog beter kunt bereiken. Bijv kun je kiezen voor de bezoekers die een bepaalde pagina hebben bekeken, of bezoekers die je wilt uitsluiten omdat ze reeds een aankoop bij je gedaan hebben. Zo maak je je advertentie nog efficiënter.

 

5 Vergelijkbare doelgroepen

Ik leer je hoe je met vergelijkbare doelgroepen nieuwe klanten kunt bereiken die waarschijnlijk interesse hebben in je bedrijf omdat ze vergelijkbaar zijn met de klanten die je reeds hebt benaderd.

 

6 Opgeslagen doelgroepen

Hier ga ik je leren dat je veel tijd kunt besparen door doelgroepen op te slaan zodat je ze niet steeds bij elke nieuwe advertentie opnieuw hoeft samen te stellen. je leert o.a.: Hoe sla je een doelgroep op? Hoe maak je een opgeslagen doelgroep? Hoe pas je een opgeslagen doelgroep toe? Wanneer gebruik je een opgeslagen doelgroep?

 

7 Advertentiebericht

In deze module leer je hoe je het beste een advertentie opzet. Je gaat ook leren om wervende teksten te gaan gebruiken om zo meer klanten te interesseren voor je product of dienst.

 

De workshop kost €129,– ex btw.
Nu inclusief gratis toegang tot online training “Scoren met Facebook marketing”  twv €195,-

Inclusief certificaat!

Mocht je na de workshop nog met vragen zitten kun je in de online training alles nog even rustig bekijken aan de hand van de video’s
Natuurlijk zal ik je bij vragen ook persoonlijk helpen.

Interesse? stuur even een mail en we spreken een datum af.

 

Gr Eric

Heb je nog vragen / opmerkingen?

14 + 1 =

Adres

Oasisstraat 93

6663JD Lent