Bea Rijcken

Ondersteuning / Administratie

BEA RIJCKEN

Je bent hier aan het juiste adres wanneer je hulp kunt gebruiken bij het maken van je online training.

Wij zien regelmatig dat ondernemers starten met Online trainingen zonder dat ze een plan hebben. Eigenlijk rommelen ze maar wat aan met als resultaat dat ze vroegtijdig stoppen met hun onlinetraining.

Wil jij nu wel eens echt goed gaan starten met je Online Training? Wacht dan niet langer en neem de eerste stap naar meer klanten. Gr Bea

ERIC RIJCKEN

“ wij gaan  jou helpen je online training op de rit te krijgen”

 Al meer dan 17 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, waar ik vanaf 2004 steeds meer nevenactiviteiten ontwikkelde op het gebied van websites en online marketing.

In 2006 ben ik me intensief gaan bezighouden met het fenomeen online marketing.

Ik heb me er steeds verder in verdiept. Ben trainingen en cursussen gaan volgen en om mij nog verder te ontwikkelen volgde ik in 2017 de opleiding E-commerce A: internetmarketing en verkoop aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mensen helpen zit mij in het bloed.
Nu wil ik ook jou persoonlijk gaan helpen met het inzetten van Online trainingen voor jouw bedrijf.

Gr Eric

Eric Rijcken

Online Trainingen / Marketing

Wij verkopen je niet alleen een online leeromgeving maar we denken ook met je mee over hoe jij de beste training voor jouw klanten kunt maken. Zo komen o.a de volgende zaken aan bod, Wie is je doelgroep?, Wat is hun probleem? Wat wil je dat ze hebben geleerd aan het eind van je training? En natuurlijk niet te vergeten waar bestaat je training uit? Video? Tekst? Spraak? of een combinatie van deze ? Door middel van handige checklists en werkboeken krijg jij de juiste training voor jouw doelgroep.

“Wat zeggen klanten over Eric”

 

Raoul Vermeel Fotografie:

 

Ik heb de workshop ‘Facebook marketing’ gevolgd bij Eric.
Eric weet je te interesseren, past de workshop terplekke aan op je niveau en is in staat om alles duidelijk en rustig uit te leggen. Qua communicatie vooraf en achteraf is hij erg snel en helpt je waar nodig.

Top!

Raoul van Meel

www.raoulvanmeelfotografie.nl

 

Marieke van Osch

 

Ik heb een leerzame workshop over facebook marketing gevolgd bij Eric Rijcken. Hij hielp mij stap voor stap door het woud van mogelijkheden wat betreft facebook advertising. Op een geduldige én enthousiaste manier. Ik heb nu een goed beeld wat voor mijn project mogelijk is en heb zin om hier mee verder aan de slag te gaan.

Marieke van Osch

 

ps : de onderdelen van de
workshop komen ook uitgebreid
aan bod in de online training.

 

Saskia Bak, CVT Zangles & Zangcoaching”

 

“De Facebookcursus en workshop die ik bij Eric heb gevolgd hebben mij geleerd hoe ik Facebook succesvol in kan zetten voor mijn bedrijf. Waar ik echt veel aan heb gehad is dat ik nu weet hoe ik doelgroepen moet samenstellen en mijn advertenties moet optimaliseren zodat ik minder uitgeef voor meer bereik. Fantastisch! De cursus is super gestructureerd en helder op gezet met veel voorbeelden en filmpjes, daarnaast is Eric bijzonder behulpzaam en kan hij snel en effectief je vragen beantwoorden. De workshop heeft me echt een boost gegeven voor mijn bedrijf en mijn ondernemingszin, super! Ook ben ik nu op de hoogte wat een funnel is, hoe je een optin inzet en hoe je door email automation te gebruiken meer omzet maakt.

 

Saskia Bak

www.saskiabak.nl

Stuur ons een berichtje

Mocht je vragen hebben stel ze ons gerust