Even voorstellen …

 

Mijn naam is Eric Rijcken,

 

“En Ik ga jou helpen je online marketing op de rit te krijgen”

 

Al meer dan 17 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, waar ik in 2002 mijn eigen rijschool startte en ik vanaf 2004 steeds meer nevenactiviteiten ontwikkelde op het gebied van websites en online marketing.

In 2006 ben ik me intensief gaan bezighouden met het fenomeen online marketing. Ik heb me er steeds verder in verdiept. Ben trainingen en cursussen gaan volgen en om mij nog verder te ontwikkelen volgde ik in 2017 de opleiding E-commerce A: internetmarketing en verkoop aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Mensen helpen zit mij in het bloed.
Nu wil ik ook jou persoonlijk gaan helpen met het inzetten van Online marketing voor je bedrijf.

 

Je bent hier aan het juiste adres wanneer je jezelf weleens 1 van de onderstaande vragen hebt gesteld:

 

“Hoe krijg ik meer bezoekers?“
“Hoe maak ik van bezoekers klanten?“
“Hoe zet ik Facebook zakelijk in?”
“Hoe kan ik InstaGram inzetten voor mijn bedrijf?”
“Hoe zorg ik ervoor dat ik online gevonden word?”
“Welke tools moet ik inzetten voor mijn marketing?”
“Hoe krijg ik mijn website technisch op orde?”
“Hoe maak ik een online programma?”
“Hoe installeer ik de Facebook pixel?”
“Hoe maak ik een goede weggever?”
“Hoe bouw ik een site met WordPress?”
“Hoe zet ik email marketing in?”
“Hoe organiseer ik een online Webinar?”
“Hoe maak ik een forum?”
“Hoe maak ik een funnel?”
“Hoe zet ik AdWords in?”
“Hoe zet ik Google analytics in?”
“Hoe zet ik a/b testen in op mijn website?”
“Hoe zet ik seo goed in?”
“Hoe optimaliseer ik mijn website?”
“Hoe maak ik een betaalpagina voor mijn product of dienst?”
“Hoe maak ik een landingspagina?”
“Hoe zet ik een opt-in op mijn website?”
………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Ik zie regelmatig dat ondernemers starten met Online marketing zonder dat ze een strategie hebben.
Eigenlijk rommelen ze maar wat aan met als resultaat dat ze vroegtijdig stoppen met hun marketing.

Wil jij nu wel eens echt goed gaan starten met je Online marketing?
Wacht dan niet langer en neem de eerste stap naar meer klanten.

Gr Eric

 

 

“Wat zeggen anderen over mij”

 

Raoul Vermeel Fotografie:

 

Ik heb de workshop ‘Facebook marketing’ gevolgd bij Eric.
Eric weet je te interesseren, past de workshop terplekke aan op je niveau en is in staat om alles duidelijk en rustig uit te leggen. Qua communicatie vooraf en achteraf is hij erg snel en helpt je waar nodig.

Top!

Raoul van Meel

www.raoulvanmeelfotografie.nl

 

Marieke van Osch

 

Ik heb een leerzame workshop over facebook marketing gevolgd bij Eric Rijcken. Hij hielp mij stap voor stap door het woud van mogelijkheden wat betreft facebook advertising. Op een geduldige én enthousiaste manier. Ik heb nu een goed beeld wat voor mijn project mogelijk is en heb zin om hier mee verder aan de slag te gaan.

Marieke van Osch

 

ps : de onderdelen van de
workshop komen ook uitgebreid
aan bod in de online training.

 

Saskia Bak, CVT Zangles & Zangcoaching”

 

“De Facebookcursus en workshop die ik bij Eric heb gevolgd hebben mij geleerd hoe ik Facebook succesvol in kan zetten voor mijn bedrijf. Waar ik echt veel aan heb gehad is dat ik nu weet hoe ik doelgroepen moet samenstellen en mijn advertenties moet optimaliseren zodat ik minder uitgeef voor meer bereik. Fantastisch! De cursus is super gestructureerd en helder op gezet met veel voorbeelden en filmpjes, daarnaast is Eric bijzonder behulpzaam en kan hij snel en effectief je vragen beantwoorden. De workshop heeft me echt een boost gegeven voor mijn bedrijf en mijn ondernemingszin, super! Ook ben ik nu op de hoogte wat een funnel is, hoe je een optin inzet en hoe je door email automation te gebruiken meer omzet maakt.

 

Saskia Bak

www.saskiabak.nl

 

Ik zie regelmatig dat ondernemers starten met Online marketing zonder dat ze een strategie hebben. Eigenlijk rommelen ze maar wat aan met als resultaat dat ze voortijdig stoppen met hun marketing.

Wil jij nu wel eens echt goed gaan starten met je Online marketing?
Wacht dan niet langer en neem de eerste stap naar meer klanten.

 

Gr Eric

 

Heb je nog vragen / opmerkingen?

3 + 9 =

Adres

Oasisstraat 93

6663JD Lent